Bornholm 2024

Seniorklubben havde den årlige tur fra den 13 maj til den 16 maj  2024. Turen gik til Bornholm, hvor vi boede på et lækkert hotel Friheden, Tejn, Allinge.

Vi spillede Rø Golfbane 2 gange. Banen er meget speciel på den måde, at den er anlagt på klipper der stikker op af jorden, og rammer man dem, er det ikke nemt at beregne hvor bolden lander.

Vejret var med os med sol alle dagene dog uden de høje varmegrader.

Der blev mistet en del bolde også fordi der var rigtig mange hvide blomster, der gjorde at boldene var svære at finde.

Onsdag havde vi ”fridag” hvor vi kørte til Gudhjem, hvor vi var med til at synge færgen til Ertholmene ud af havnen. Det er en tradition, at der synges fra højskolesangbogen af de personer der står på kajen og vinker til de passager der er med færgen.

Efterfølgende tog vi til Svaneke, hvor vi gik lidt rundt i byen. Nogle spiste frokost på det lokale bryggeri og andre på Røgeriet.

Vi tog herefter til Hammershus Ruiner, hvor vi fik en henstilling om, at vi skulle blive ved Velkomstcentret, idet der var rimelig langt op til selve ruinen.

De eneste der gik derop var Carsten og Kaj. De skulle nok op og se om der var nogle af os andre deroppe.

Efter et ophold ved Hammershus kørte vi tilbage til hotellet for evt. at hvile inden middagen.

Torsdag tog vi igen til Rø Golfbane med udslag kl. 9. Greenkeeperne havde været ude og slå græsset, hvilket gjorde, at boldene var lidt nemmere at få øje på. Vejret var igen fint.

Shoppen var tillokkende, idet der var  50% på alt tøj og med et rimeligt pænt udvalg blev der handlet noget.

Som det altid har været havde vi gallaaften om torsdagen med overrækkelse af præmier til de der havde spillet nogle gode runder.

Fredag kørte vi til Rønne efter at have indtaget morgenbuffeten for at se en flot kirke. Til frokost blev vi underholdt af Københavns Studenterkor, der var på pinsetur til Bornholm. Festlig underholdning. De kunne virkelig synge.

Efter frokosten var der lige nogle butikker der skulle besøges inden færgen til Ystad afgik kl. 1430.

Turen gik direkte hjem og vi var ved klubhuset, hvor vi blev modtaget af familie og venner.

Igen en meget fin tilrettelagt forårstur som vi kan se tilbage på og mon ikke de fleste glæder sig til turen i 2025, hvis muligheden kommer.

 

MB/sekretær

1000001779
1000001774
1000001769
1000001777